25 Kasım 2009 Çarşamba

abonoz kaplama mutfak

Denizlideki bir müşterimiz için tasarladığımız ve uygulamasını yaptığımız mutfağımız
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
1-
Mutfağın gövde kısmı beyaz renkte mat lakeden boyanmıştır.
2- Üst dolap kapakları beyaz renkte parlak lake olarak uygulanmıştır.
3- Tezgah altındaki dolaplar tamamen abanoz kaplama olup polyester cila uygulanmıştır.

cumhur cebeer tasarımıdır.
e-mail:ccebeer@hotmail.com
ccebeer@gmail.com

tel: 0505 642 23 30
































Çok fazla şeyiniz var ve bir türlü yer bulamadığınız seyahatlerinizden yâda kitapçılardan topladığınız yemek tarifi kitapları, her gün sayısı artan faturalar fişler, bir türlü yer bulamadığınız tencereler tavalar var. Hoşunuza gittiği halde nereye koyarım endişesiyle alamadığımız mutfak gereçleri canınızı mı sıkıyor? Şanslısınız! Gelin birlikte çözüm yollarını arayalım. Bu gibi ıvır zıvır ‘ı düzenli hale sokarak saklamanın birçok çözüm yolu var. Şık, bir o kadarda yer işgal etmeyen kolay monte edilen dolaplar saklama ürünleri ve mutfağınızı hizaya sokacak çözüm önerileri için alttaki tavsiyeleri mutlaka gözden geçirin.

Mutfak Dekorasyonu Nasıl Yapılır

1. Her zaman el altında bulunması gereken kileri yakınınıza getirin. Yer işgal etmeden dışarı doğru çekilen ray sistemiyle yeni moda kilerler çok popüler. Bu dolapların rafları ince tellerle kaplı olduğu içim hem baharatlıklarınıza güzel bir yer hazırlıyor hem de emniyetiyle aşağıya kayıp düşmesini engelliyor. En tepeden aşağıya kadar istediğiniz boyutta yaptırabileceğiniz bu sistemin size sağlayacağı bir kolaylık da elleriniz doluyken bile rahatlıkla ayağınızla kapatılabilmesi.

Mutfak Dekorasyonu

2. Dolaplarınızı yukarıya monte edin. Eğer yeni bir dolap yaptırmayı düşünüyorsanız tavana kadar yaptırabilirsiniz. Her ne kadar ulaşılması zor diye düşünseniz de eminiz ki ayda yılda bir kullandığınız piknikten pikniğe açtığınız malzemelerinizi el altında olmasını istemediğiniz mutfak eşyalarınızı bu dolaplar sayesinde hem ortalıktan kaldırabilir, hem de kolayca muhafaza edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder